Nieuws

Vrijdag de 13e… een dag die normaal gesproken bekend staat al een dag vol pech en ongeluk. Gelukkig was dat afgelopen vrijdag de 13e geenszins het geval.
Winterfair
Het was vol, Bomvol.
Heihoeve
Afgelopen woensdag 9 oktober was de "patiënt centraal dag" van maar liefst 3 locaties van Abbott. Locatie Olst en 2 locaties uit Zwolle.
keuken van zuid
Pietie Meindertsma, drijvende kracht achter De keuken van Zuid
Piet Neeft
Het was feest op 26 april! Onze vrijwilliger Piet Neeft heeft een Koninklijke onderscheiding gekregen vanwege zijn vele vrijwilligerswerk in Zwolle.
Koken
S​amenwerking tussen cliënten, kok, vrijwilligers en zorgondersteuners zorgt in de blender voor een smakelijke mix met ‘zorg bereid’.
bedankt
RAALTE – Wethouder Gerria Toeter verzorgde vorige week maandag de aftrap van de DankZij Vrijwilligersdagen in het Kulturhus in Raalte.
Tollerink
Servicepunt vrijwilligerswerk en participatie laat Randstad kennis maken met de psychiatrie en het team van Tollerink heet ze van harte welkom!
Verwendag
Aan de Eerdelaan in Zwolle hebben de cliënten zich op vrijdag 29 maart eens goed laten verwennen.
welthuis
Het project WelThuis van het Servicepunt Vrijwilligerswerk is nu ook gestart aan de Rielerenk in Deventer voor de afdelingen psychose en verslaving.
Winterfair
Het jaarlijkse bedankfeest voor vrijwilligers van het Servicepunt Vrijwilligerswerk was in Zwolle het Applausfeest op 28 november en de Winterfair op 19 december in Deventer.